Путин ще управлява света? Думи на Ванга уплашиха западните медии

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Чуждестранните медии обсъждат не само победата на Путин на изборите, но и предсказанието на българската пророчица Ванга, свързани с нея. Пророчеството на известната ясновидка за днешния президент се появили преди 40 години. Още през 1979 година тя пророкувала, че „славата на Владимир“ ще направи Русия мощна държава.

„Путин ще бъде владетел на света?“ – гласят заглавията на чуждите медии. Още през 1979 година Ванга предсказала, че в бъдеще Русия ще се превърне в мощна сила.

В разговор с писателя Валентин Сидоров Ванга казала: „Всичко се топи, буквално като лед, само един ще остане недокоснат – слава на Владимир, слава на Русия“. Никой и не подозирал за какъв Владимир става дума, защото тогава бъдещият президент на Русия учил във Висшето училище на КГБ.

„Твърде много е принесено в жертва. Никой не може да спре Русия“ – казала Ванга. – Русия ще помете вичко по пътя и и ще стане владетел на света“.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook