Румен Радев: Няма как мафията да се измъкне чиста този път!

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Президентът Румен Радев не се поддаде пред натиска и заплахите на бившата власт!

Не се поддаде и дори не трепна пред натиска, заплахите и опитите за фалшиви компромати президентът Румен Радев. Всички те дойдоха от тези, които народът буквално изрита от управлението – Бойко Борисов и ГЕРБ.

Президентът Румен Радев не се изплаши от заканите и мръсотиите на ГЕРБ и Борисов

Премиерът в оставка обаче трепери не за изплъзналия му се пост, а за нещо много по-страшно – разследване на кражбите за милиарди по време на управлението му.

И реалната заплаха да прекара доста години в централния софийски затвор. Или да бъде принуден да офейка зад граница по примера на доста олигарси.

След като нито една от партиите в 45-то Народно събрание не успя да сформира кабинет и светкавично върна мандата на президента Румен Радев, то той ще назначи служебен такъв до броени дни.

Вече ясно, че служебен премиер ще бъде генерал Стефан Янев, а вътрешен министър Бойко Рашков, пише standartnews.com. Държавният глава Румен Радев с подкрепата на тези и останалите имена от служебния кабинет ще направи най-важното.

А именно да продължи работата на парламентарната комисия за разследването на кражбите и корупционните сделки за милиарди на ГЕРБ.

„Това е основна задача на кабинета, наред с подготовката на новите избори. Проверките и сигналите, изпратени до ДАНС, КП КОМПИ, прокуратурата и всички разследващи органи обаче, ще са приоритет. И ще изискаме конкретни действия и наказания.

Няма как мафията да се измъкне чиста този път. Трябва да има възмездие и справедливост за народа. Както и да разберат хората защо и кой е причината България да се превърне в най-изостаналата и бедна държава. И трябва да се знае, че никой и нищо няма да ни спре“, категоричен е Румен Радев.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook