Слави си хареса нов премиер – служебният министър и икономист от Харвард Кирил Петков?

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Изненадващ ход от Слави Трифонов – въртят се слухове, че шоуменът ще опита да привлече отново Кирил Петков. За да е адекватен на променената ситуация, лидерът на „Има такъв народ” е сменил своя фаворит за премиер, дочу Narod.bg.

Досегашният претендент за поста министър-председател в евентуален кабинет на Слави бе запазен за 50-годишния финансист Любомир Каримански.

След самоотвержената работа на служебния министър на икономиката Кирил Петков, Трифонов е решил, че 41-годишният експерт-икономист е по-подходящ да оглави негов кабинет, пише „Галерия”.

Дългия не искал това да са МВР шефът Бойко Рашков и здравният министър Стойчо Кацаров. На тяхно място ИТН щяла да заложи съответно на спрягания като експерт бивш бодигард на Слави Николай Радулов и уролога доц. Силви Кирилов.

В името на „Кирил Петков – премиер” вече са проведени две срещи между харвардския възпитаник и Свали Трифонов, но работата още не била опечена, защото настоящият министър на икономиката в служебния кабинет на Румен Радев залитал надясно в политиката, макар че е харесван от протестърските партии и дори от БСП.

Кирил Петков е смятан за отличен експерт с визия, че България може да изплува от блатото.

Две са условията това да се случи – справяне с корупцията, наложена като еталон за работа от сикаджията Бойко Борисов, и борба за повече експортни пазари за произведените в България блага и услуги.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook