Смях след избори: Калин Вельов взриви мрежата с виц за Слави и Ку-Ку Бенд

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Музикантът, бивш депутат и кандидат за новия парламент от партия ГЕРБ Калин Вельов реши да се пошегува със самия себе си, но намеси и Слави Трифонов. 

Вечно усмихнатият изпълнител разказа виц в профила си в социалните мрежи, а към него добави и коментар. Повод за всичко това е второто място на изборите за партията на Слави „Има такъв народ“ и фактът, че преди години Вельов бе част от бенда на шоумена.

Ето какво точно пише новият политик в социалната мрежа:

„Супер готин виц от днес има за мен.. „Най-голямата политическа грешка на Kalin Veliov се оказвa, че навремето напусна Ку-Ку Бенд“

Това, че последната година има вицове за мен ме радва. И на всичко отгоре, повечето са много оригинални и забавни. А аз обичам да се смея. Така че благодаря на тези остроумни и талантливи зевзеци, които ги измислят.

Даже се надявам да има поводи и за нови попадения (или след време някой позабравен, да стане отново актуален).

А относно Ку Ку бенд, запазил съм готини спомени и силни емоции от онова време в предаването и от всички турнета и концерти изсвирени заедно..

Аз ги уважавам и оставам приятел с тях, независимо от различията в политическите ни страсти. А най-вероятно тези, които си вадим хляба от изкуство, сме искрени в желанието си за по-добри времена.

Така че независимо кой ще е в парламента и кой извън него, борбата за положителни промени би трябвало да е разпозната от всички нас като най-важна!“

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook