Соня Колтуклиева: Румен Радев е отхвърлен и презрян от всички, освен от Черепа

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Снимка в гръб на Румен Радев и вицето му Илияна Йотова публикува на страницата си във фейсбук журналистката Соня Колтуклиева.

„Това е една от снимките от албума, публикуван от президентството, за да ознаменува 4 години от престоя на Румен Радев на “Дондуков” 2. Озаглавена е: “Среща с гражданите, отстояващи държавността в България.” Тези “защитници на държавността” поругаха министерски съвет и парламента, откъртиха павета от “Ларгото”, уринираха върху стената на “партийния дом”, палиха слама пред полицейски кордон, удряха полицаи с бутилки, спряха тока на държавното софийско метро, хвърляха яйца, домати и риба върху държавни сгради и замеряха с прашки държавния герб, брутално избутаха колата на майка с две деца, пияни и дрогирани блокираха основни пътни артерии в София, заринаха с боклуци центъра на столицата“, написа Колтуклиева.

„Румен Радев, отхвърлен и презрян от всички партии (с изключение на партията на Черепа), игнориран даже от неговата ракета-носител БСП, си въобразява, че тези “защитници на държавността” ще му осигурят втори мандат. Каква смехотворна наивност, какъв политически инфантилизъм! След една година президентството ще им види гърбовете и на двамата. Завинаги“, заключи журналистката.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook