Съдбата е жестока: Децата на Емо Чолаков го питали дали мама ще се върне

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Трагедията, която сполетя Емо Чолаков, потресе светските среди. Едно от най-усмихнатите и позитивни лица от телевизията остана вдовец само на 44 години, след като житейска му спътница не успя да спечели битката с рака. Кръстимира остави сирачета и двете се дъщерички.
По-голямата, Ема, е на 14 години. Баща й често разясняваше, че не е кръстена на него. „Не съм някой себичен егоцентрик, който си кръщава детето на себе си. Това е изцяло решение на Кръстимира. Дъщеря ми е родена на 18 юли. Чак по-късно разбрахме, че на този ден църквата почита свети Емилиан, така че нещата просто си съвпаднаха невероятно добре, без да е мислено“, споделял е Чолаков.

Малката му дъщеря Дара пък е само на 3 годинки. В началото на март ще стане на 4. Дара проплака в столичната болница „Шейново“ през 2016 г.
Кръстимира бе с 5 години по-млада от Емил. Двамата така и не се решиха да се изправят пред олтара и години наред живееха на семейни начала. Бяха се устроили в София и Краси, както я наричаха близките й, се бе отдала на грижите на дъщерите си, тъй като и двете баби живеели в Гоце Делчев.

Чолаков обичал безрезервно жена си, защото била всеотдайна като майка и негова житейска половинка. Кръстимира била кротка, търпелива и разбрана, а не инатлива и своенравна, на нея се дължали мирът и спокойствието вкъщи.

Самият Емо е споделял, че жена му е герой, тъй като търпи малко тежкия му характер. „Много съм претенциозен – например за начина, по който да се отнасяме с детето и го възпитаваме. Постоянно правя забележки на жена ми да не се кара на Ема“, разказвал е синоптикът.
Въпреки трагедията, която сполетя семейството му, Емо Чолаков остава водещ в риалити формата „Един за друг“, който тръгва от 22 февруари по Нова телевизия.

Източник: Ретро

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook