Тежка катастрофа между две коли със загинали, пожарникари вадят трупове наред

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Жестока катастрофа е станала преди минути на пътя между врачанските села Девене и Борован, видя първо репортер на агенция BulNews.
Сблъскали са се „Опел Зафира“ с ловешка регистрация и плевенски джип „Хавал“.

Двата автомобила са пътували от Борован към Плевен, когато на разклон за строеж между селата шофьорът на „Опел“-а дал ляв мигач и предприел завой. Зад него се движел с висока скорост плевенският джип, който бил тръгнал да го изпреварва. Последвал страшен сблъсък, след който „Опел“-ът се обърнал и се размазал в дърво край пътя.

В немското возило са пътували работници от ловешките села, които изграждат дига. На място са загинали двама от тях – мъже на 47 и 66 години. В тежко състояние са вдигнати за врачанската болница шофьорът на „Опел“-а и още един от пътуващите в колата. Водачът на джипа се е отървал с леки наранявания.

На мястото има две линейки, две пожарни и екип на полицията. Немската кола е толкова смачкана, че се е наложило огнеборците да я режат, за да извадят труповете и пострадалите.

Шофьорите да карат с повишено внимание, тъй като трафикът се регулира от полицаи, което ще продължи до отстраняването на смачканите автомобили.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook