Топ астрологът Павел Глоба посочи кога ще свърши пандемията COVID-19

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

2020 година не започна по най-добрия начин. Притесненията за разпространението на ужасяващата коронавирусна инфекция, която сее смърт по целия свят, се оказаха напълно основателни.

Сега всички се молят за чудо и са насочили поглед към лекарите, които усилено работят над ваксината, която да спре кошмара.

От началото на годината безброй експерти се изредиха да обясняват откъде е тръгнала епидемията. Сега е ред и на астролозите да се изкажат по темата. Личният астролог на руския президент Владимир Путин – Павел Глоба, обясни подробно защо се е появила болестта и кога ще приключи пандемията.

Оказва се, че за всичко е виновна Черната Луна, която в момента се намира в знака Овен.

Като цяло 2020 г. се оказва доста сложна поради факта, че на 27 януари Черната Луна, по-известна като Лилит, влезе в знака Овен. Именно тя провокира появата на големи политически проблеми и заразни смъртоносни заболявания като коронавируса.

Павел Глоба прогнозира появата на пандемията още в началото на годината. Оказа се, че болестта наистина прогресира. Астрологът също така отбеляза, че именно при Черната Луна в Овен в Европа се е появила чумата, от която в средата на XIV век умират огромен брой хора.

Разбира се, в момента мащабът и леталността на заболяването не са толкова високи, но приликата е налице.

Астрологът отбеляза и факта, че появата на такъв вирус в годината на Белия метален плъх е особено опасна, тъй като обикновено плъховете разнасят болести и зараза.

Също така не трябва да забравяме, че 2020 г. е високосна, а в такива години проблемите от глобален характер придобиват особено опасен статус.

Кога ще настъпи краят на пандемията? Връщайки се в миналото, трябва да отбележим, че чумната епидемия от XIV век не е приключило толкова бързо. Болестта е бушувала цели седем години.

Пандемията от COVID-19 трябва да намалее в началото на лятото. Черната Луна обаче ще остане в Овен до 20 октомври, от което може да се предполага, че коронавирусът няма да изчезне до средата на есента.

Нещо повече, фактът, че сега е годината на Плъха и високосна година, не дава никакви гаранции, че Лилит, при преминаването си от Овен към Телец, ще реши всички наши проблеми, като разхлаби хватката си. /jenata.blitz.bg

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook