Ученик опита да заколи учителката си като я намушка с кухненски нож в час

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Шокиращата новина дойде от руския град Уляновск. В тамошно училище ученик от 8-ми клас нападна 59-годишната си учителка с нож по време на урока. Инцидентът е станал около 10:00 часа. Според разследването 15-годишното момче е намушкало учителката с кухненски нож.

Вече е образувано наказателно дело за опит за убийство. На местопроизшествието работят разследващи. Известно е, че ученикът се опитал да се скрие, но бил хванат и задържан.

Сега лекарите оказват необходимото съдействие на жената и правят всичко за бързото й възстановяване. Какво е накарало детето да извърши този акт, засега не е известно.

Опитите за разговор с училищния персонал бяха неуспешни. Единственото, което беше казано на кореспондента на KP.RU в Казан, беше, че разследващите работят на мястото.

Снимка: Пресслужба на Следствения комитет на Уляновска област.

Инцидентът е станал в час по математика. Преди това не е имало конфликти. Как точно детето е внесло ножа в час, все още се изяснява. Проверява се също дали има металотърсачи на входа на училището и дали са работили. На място работи разследващ екип. Жената е хоспитализирана и вече е оперирана.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook