Хомосексуалист чака тризнаци с бившото гадже на дъщеря си, тя е в шок

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Хомосексуалист англичанин ще има тризнаци с бившото гадже на дъщеря си. Бари Барлоу е първият хомосексуалист в Англия, който през 1999 г. стана баща на близнаци.

Бари сключва брак със съпруга си Тони преди 20 години и влизат в новините, когато се превръщат в първата гей двойка, която стана родители на близнаци чрез сурогатна майка.

Обаче след като те се разделят, Бари отново открива любовта – това е Скот Хътчинсън, който преди това е гадже с дъщерята му Сафрън.

55-годишният Тони, който е и бил с Бари в продължение на 32 години, казва, че не планира да се развежда с него и все още живее в общото им имение на стойност 8 милиона долара във Флорида, САЩ.

Бари разказва пред „Сън”:

„Изключително съм радостен да споделя новината, че със Скот скоро ще станем родители на три момичета. Използваме сурогатна майка от Сан Франциско, която забременя от първия опит. Тони също се радва за мен и ме подкрепя, въпреки, че нашата любов отдавна приключи”.

Бари допълва, че дъщеря му Сафрън е дала благословията на баща си за новата му връзка с бившото й гадже. Тя казала, че стига те да са щастливи, другото не я притеснява.

Превод от в. „Сън”

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook