Чудо! Куче сложи лапа на ръката на умиращо момче и го изцели от болките

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Жителка на английския град Саутхемптън, Зоуи Релф, разказа как тригодишният й син, който бил в интензивното отделение на местна болница след мозъчна операция, бил излекуван благодарение на куче на име Лео. Нейната история беше споделена от The Mirror.

Здравето на момчето Оскар Хаскел, което се появило на операционната маса поради рядко заболяване на мозъка – остър дисеминиран енцефаломиелит, се влошаваше всеки ден. Той постепенно преставал да реагира на външни стимули. Лекарите предупредили майка му, че тя трябва да бъде подготвена за най-лошото.

Лекарите предложили на майката алтернативен начин за лечение на умиращия й син с терапия с домашни любимци и вкарали в стаята голдън ретривър на име Лео. По съвет на лекарите жената започнала да разговаря с детето и му обещала, че ако се възстанови, ще му вземат кученце. Щом кучето поставило лапата си на ръката на Оскар, ускореният пулс на момчето се върнал към нормалните стойности.

„Беше страхотно. Лекарите викаха, това беше просто чудо. Лицето му беше обездвижено, той изобщо не помръдваше. И изведнъж се усмихна – спомня си Релф. Изминаха четири години оттогава и състоянието на Оскар само се подобри. Майка му реши да сподели историята точно сега.

По-рано беше съобщено, че жител на Австралия преживял клинична смърт, продължила 90 минути, след което сърцето му отново започна да бие. Обикновено след толкова дълга клинична смърт човешкото тяло не може да се възстанови напълно, но при пациента не са открити нито психически, нито физически отклонения./zdrave.to

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook