60-г. лекарка пребори COVID-19 с 3 прости средства и описа ада, през който е минала

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Лекарка от Великобритания, която успя да се излекува от коронавирус, описа симптомите на заболяването, пише “Дейли мейл”. 60-годишната Клеър Герада, която е шеф на Кралския колеж на общопрактикуващите лекари, споделя, че се е заразила с инфекцията в Ню Йорк. Първите симптоми на заболяването обаче се появили след връщането й на Острова.

Всичко започнало със суха кашлица и силни болки в гърлото. „Все едно някой беше забил нож в гърлото ми”, разказва тя. След това Клеър вдигнала температура, започнало да я втриса. Жената веднага разбрала, че се е заразила с коронавирус, тъй като по принцип „не боледувала сериозно, а сезонът на грипа бил в края си”.

Лекарката си направила тестове и доброволно се поставила под карантина. Състоянието й започнало да се влошава много бързо, загубила апетит, чувствала се много отпаднала и непрекъснато искала да спи. В момента, в който резултатите от теста били готови и станало ясно, че е заразена с коронавирус, тя вече била по-добре. А няколко дни по-късно почувствала, че е оздравяла. Въпреки това жената продължила карантина си. По думите й, голяма част от заразените с коронавируса могат да оздравеят. Лекарката споделя с всички и начина, по който е успяла да пребори заразата в домашни условия. Лечението й е много просто. Докато била болна, наблягала на пилешката супа. По думите й, ястието е превъзходен източник на натурален пеницилин. Именно той й давал сили в моментите на слабост и връщал апетита й. Герада добавя, че по три пъти дневно е взимала и по две таблетки парацетамол и е пила много домашна лимонада.

„Съчетанието от пилешка супа, парацетамол и много домашна лимонада ми помогна да се излекувам от вируса”, казва тя. Превод: БЛИЦ

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook